#Radionice

Počinje radionica Mala filmska forma 2018!

-05/03/2018-

Na radionici Mala filmska forma imat ćete priliku razvijati svoj koncept i uobličiti ga u filmsku formu te kroz kombinaciju mentorskih predavanja, priprema i praktičnog rada napraviti svoj autorski film. Rod i žanr filmova slobodan su izbor autora, dok pridjev ‘mala’ iz naslova sugerira da se rade kratki filmovi.

U sklopu radionice gledat će se i analizirati razni primjeri filmova te razrađivati ideje polaznika, a kroz praktične vježbe ponovit ćeš svoje tehničko razumijevanje filma i u potpunosti se prepustiti samostalnom radu. 

Nakon 6 intenzivnih mentorskih termina na tjednoj bazi i samostalnih snimanja vikendom, radionica završava tečajem montaže u kojoj polaznici imaju priliku kroz rad na vlastitom materijalu samostalno montirati svoje radove. 

Radionica je besplatna i namijenjena je prvenstveno članovima kinokluba koji su završili početničku radionicu tj. Filmsku školu. Polaznici za prijavu trebaju imati samo ideju i radnu volju. 

Svi potencijalni polaznici prijavljuju se dolaskom na uvodno predavanje radionice koje će se održati u utorak, 13. ožujka 2018. u 19 sati u projekcijskoj dvorani Kinokluba Zagreb. 

Mentori radionice su redatelji/ce Dalija Dozet, Lana Kosovac i Tomislav Šoban, a svi produkcijski i tehnički uvjeti osigurani su od strane Kinokluba Zagreb.

Točni termini predavanja svake grupe odredit će se na uvodnom predavanju u dogovoru s mentorima i drugim polaznicima. Predviđen kraj radionice je kraj svibnja. 

Dođite na radionicu i napravite svoj film! :)

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju:

Dalija Dozet
Voditeljica radionice
dalija@gmail.com 

Tomislav Šoban
Koordinator radionica Kinokluba Zagreb
tom.soban@gmail.com

Prijatelji