#Produkcija

11. Gledalište Kinokluba Zagreb

-23/01/2018-

Kinoklub Zagreb kao najstariji klub filmskih amatera u jugoistočnoj Europi i najplodnija hrvatska filmska producentska kuća kratkih filmova, na 11. Gledalištu predstavit će svoju godišnju filmsku produkciju.

11. Gledalište Kinokluba Zagreb održat će se 16. i 17. veljače, a filmovi se prikazuju u projekcijskim blokovima u 17, 19, 21 i 23 sata. Program stiže uskoro!

Tročlani veliki žiri koji se sastoji od redateljica Dalije Dozet, Nikice Zdunić i filmskog kritičara i montažera Danijela Brlasa dodijelit će Nagradu ‘Maksimilijan Paspa’ za najbolji amaterski film u 2017. godini.


Žiri polaznika Radionice filmske kritike i analize kojeg čine Martina Lončar, Martina Jurišić i Anton Tomičić dodijelit će Nagradu kritike.

Na Gledalištu slavimo i 90. godišnjicu djelovanja Kinokluba Zagreb što ćemo nastaviti obilježavati raznim programima na mjesečnoj bazi kroz cijelu godinu.

Nakon projekcija slijede tulumi uz glazbeni program.

Veliki KKZ Tulum slijedi nakon zatvaranja Gledališta, u subotu od 01h u Jiggy Baru gdje će nam kukove razdrmati dvojac DJ Grafika i DJ Tehnika.

Ulaz je slobodan na sva događanja.

Vidimo se na Gledalištu!

Prijatelji