#Ostalo

Kinoklub Zagreb izabrao novo vodstvo

-19/06/2018-

Na izbornoj sjednici skupštine kluba, održanoj 15.06.2018., odabrani su novi članovi svih tijela Kluba.

Izborna skupština protekla je u konstruktivnoj i opuštenoj atmosferi. Svi kandidati za tijela Kluba iznijeli su svoju motivaciju za rad u udruzi kao i ideje za budući razvoj Kinokluba. Komentarima su se uključili i članovi skupštine koji su ocijenili rad kako prijašnjih, tako i uprave na odlasku te zaključili da je postignut znatan napredak u kvaliteti programa Kinokluba i u njegovoj stabilnosti kao udruge.

Za novog predsjednika Kinokluba Zagreb izabran je Tomislav Šoban, dok je nova dopredsjednica Daria Blažević.

Novi članoci izvršnog odbora su, uz predsjednika i dopredsjednicu, Zorko Sirotić, Lana Kosovac, Dario Dević, Dalija Dozet i Višnja Vukašinović.

U nadzorni odbor izabrani su Ljubo Zdjelarević (predsjednik), Sanja Šamanović i Marko Majerski, a u Sud časti odabrani su Ema Dobrota (predsjednica), Ivana Emily Škoro i Matej Beluhan.

Svi mandati traju četriri godine, a Skuština je potvrdila i mandate glavne tajnice Maje Čuljak i tehničkog tajnika Dražena Žerjava.

Na samom završetku Izborne skupštine članovi Kinokluba Zorko Sirotić i Luka Ostojić zatražili su riječ te se zahvalili bivšem predsjedniku Vedranu Šuvaru za dosadašnji rad, čemu se priključio i ostatak članova.

Izborna skupština Kinokluba

Prijatelji