#Projekcije

Monsterclass s Igorom Bezinovićem

-28/04/2020-

 

Gost Monsterclassa koji se održava u petak, 1. svibnja  u 20 h je redatelj Igor Bezinović. Razgovor će se održati online preko FB stranice Kinokluba Zagreb. 

 

Sad kad se svijet napokon malo utišao, vrijeme je za novu rundu KKZ-ovih sesija s našim najdražim kreativcima iz filmskog svijeta (i šire). Monsterclass se vraća i bjesniji je nego ikada!

Jedan i jedini Igor Bezinović, te budno oko i britki um Luke Ostojića, svaki iz komfora i relativne sigurnosti vlastitog doma, preko vaše omiljene društvenokontaktne platforme razglabaju o zgodama i nezgodama koje su jednog skromnog riječkog fićfirića promaknule u jedno od najbitnijih imena suvremenog hrvatskog autorskog filma. Donose i izbor iz filmskih bisera koji su se prosuli putem, a Igor će nam zboriti o vlastitoj ropotarnici nadahnuća i ono najbitnije, što je čovjeku činiti s nadahnućem jednom kad ga stekne? Igor to sigurno zna, ta dobio je Zlatnu arenu u Puli ono jednom.

 

Uljepšajte si dan i počastite napaćene zaslone svojih računala: petak 1.5. u 20:00 FB stranici KKZ-a!!!

 

Autori koje predstavljamo programom Monsterclass pripadnici su mlađih generacija filmskih stvaralaca, koji unatoč manjku godina već imaju stilski izbrušen pristup vlastitom autorskom radu te su spremni podijeliti svoja iskustva sa zainteresiranom publikom. Cilj programa je otvaranje pitanje pogreške, procesa učenja, slobode stvaralaštva, stilskog igranja i barijera koje autori pokušavaju prijeći. 

Prijatelji