#Projekcije

Monsterclass s Petrom Zlonogom

-30/04/2019-

 

Petra Zlonoga, svestrano talentirana lisica, maštovita dizajnerica i nagrađivana animatorica autentičnog stila u svojem Monsterclassu predstavit će vlastite kratke animirane filmove i svoja duga promišljanja, ideje i zaključke koji slijede prije i nakon istih.

 

Ukoliko vas zanima kako se inspiracija i tema međusobno hrane, kako strateški isplanirati igru u vlastitoj kreaciji i pri tome se odlično zabaviti učeći na vlastitim greškama – Petra će vam vrlo rado postaviti isto pitanje, a sasvim sigurno  potom dati i zanimljiv odgovor. Ova znatiželjna autorica  vježbati voli najviše s olovkom u ruci, dok piše, crta, pjeva ili zapisuje ideje u prirodi i društvu. Možda još nije položila prvu pomoć u autoškoli, ali zasigurno će vam pomoći i iz prve ruke reći ponešto o vlastitom radu i malim osobnim kreativnim izazovima i zadovoljstvima.

 

Autori koje predstavljamo programom Monsterclass pripadnici su mlađih generacija filmskih stvaralaca, koji unatoč manjku godina već imaju stilski izbrušen pristup vlastitom autorskom radu te su spremni podijeliti svoja iskustva sa zainteresiranom publikom. Cilj programa je otvaranje pitanje pogreške, procesa učenja, slobode stvaralaštva, stilskog igranja i barijera koje autori pokušavaju prijeći.

Prijatelji