#Radionice

Montažni laboratorij studeni

-14/11/2022-

 

Montažni laboratorij je godišnji radionički program koji se odvija jednom mjesečno.

Program pomaže autorima da kontinuirano rade na svom filmu u fazi montaže, uz pomoć drugih autora koji su također u procesu rada, te uz moderiranje montažerke Ive Gavrilović. Svaki termin radionice imati će zasebne prijave te će se autori, ovisno o fazi njihovog projekta, izmjenjivati unutar grupe.

Autori koji se prijavljuju moraju biti već u procesu montaže filma, vođeni motivacijom da svoj rad postave na višu kreativnu razinu. Radove koje je moguće prijaviti su eksperimentale i dokumentarne prirode, esejistički i osobni filmovi, filmovi koji istražuju granice filma i medija općenito. Radionica nije namijenjena početnicima, već autorima koji su do sada realizirali barem jedan film. Od polaznika se tokom radionice očekuje kreativni pomak u fazi postprodukcije to jest od montaže prema finalu samog filma. Radionica će završiti prezentacijom radova u Kinoklubu Zagreb.

Radionica će se održati će u ponedjeljak, 28. studenog 2022. 18-21h u prostorima KKZ-a.

 

Za prijavu je potrebno do 26. studenog na radionice@kkz.hr poslati:

- Radni materijal u sekvenci u trajanju do 20 min ili kraće te opis ideje filma
- Prošli rad autora

Voditeljica će napraviti selekciju od prvih 5 polaznika.

 

O VODITELJICI:
Iva Gavrilović (1991.) diplomirala je Montažu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Montirala je kratke filmove, komercijalne video i televizijske projekte, i video projekcije. Od 2018. djeluje kao autor unutar Kinokluba Zagreb kroz kratke eksperimentalne filmove. Vodila je razne radionice za montažu.Trenutno je na diplomskom studiju Novi mediji na Akademiji likovnih umjetnosti.

 

Prijatelji