#Ostalo

NATJEČAJ ZA GRAFIČKOG UREDNIKA KINOKLUBA ZAGREB

-22/09/2021-

 

U Kinoklubu Zagreb tražimo novog grafičkog urednika. Grafički urednik stvara vizualni identitet Kinokluba samostalnim autorskim rješenjima vizualnih materijala za promociju naših radionica, projekcija, programa i ostalih aktivnosti. 

 

Ljude potičemo da se bave filmom i zato želimo imati kreativan, odvažan i prepoznatljiv vizualni identitet. Kako je navedeno u našem Manifestu amaterskog filma, podupiremo potpunu autorsku slobodu i važno nam je da svi naši suradnici dijele ove vrijednosti. Poznavanje filma i/ili prijašnji rad u području kulture ili filma su prednosti, ali nisu uvjet. 

 

Što želimo od našeg vizualnog identiteta možda će najbolje oprimjeriti radovi bivšeg grafičkog urednika KKZ-a, Darija Devića koje možete pogledati ovdje i ovdje

 

Ostale materijale možete vidjeti na našem Instagramu, a o bogatoj i važnoj povijesti KKZ više možete saznati u našoj monografiji Čisti amaterizam: 91 godina KKZ-a. .

 

Kandidatu nudimo:

 

Prijava treba uključivati životopis, portfolio i kratko motivacijsko pismo (do jedne kartice teksta). Kandidati će u drugom krugu biti pozvani na razgovor i zamoljeni za predaju jednog primjera vizualnog rješenja. 

Prijave se do 8. listopada šalju na  kkz@kkz.hr

Prijatelji