#Ostalo

Novi Filmski kružok

-23/10/2018-

Pozivamo te da se pridružiš i sudjeluješ u Filmskom kružoku. Filmski kružok primarno je zamišljen kao forum za diskusiju o filmskim konceptima, razmjenu iskustava u no-budget/gerila uvjetima i upoznavanje sličnomišljenika.

Pozivamo te da se pridružiš i sudjeluješ u Filmskom kružoku. Filmski kružok primarno je zamišljen kao forum, mjesto diskusije i propitivanja filmske ideje za one koji trenutačno razvijaju film te platforma za upoznavanje sličnomišljenika i ostvarivanje nekih budućih suradnji.

Na kružoku ćemo participirati u moderiranoj diskusiji oko razvojnih ideja filmova autora koji će svoju filmsku ideju predstaviti u obliku pitcha. Cilj je konstruktivna diskusija u kojoj članovi foruma komentiraju ili nude savjete i rješenja.Od čisto tehničkih detalja, pa do kreativnih prijedloga, ukazivanja na “jake” i “slabe” dojmove predstavljenog koncepta.

Pozivamo da uz sudjelovanje prijaviš i svoj razvojni film koji želiš isprobati među kolegama u nekom od idućih okupljanja.

Ideja je okupljanje aktivnih filmaša koji su spremni sudjelovati u filmaškom forumu kako bi zajedno s kolegama svojim glasom lakše pronalazili bolje načine realizacije filmskih ideja i bolja produkcijska rješenja u svrhu stvaranja snažnije nezavisne i beskompromisne filmaške klime.

U petak 26.10 nalazimo se u 20:30h u tajništvu KKZ-a. Dolazak potvrditi na ovaj mail

Prijatelji