#Ostalo

Otvaramo Filmski kružok

-10/10/2018-

Pozivamo te da se pridružiš i sudjeluješ u prvom Filmskom kružoku. Filmski kružok primarno je zamišljen kao forum, mjesto diskusije i propitivanja filmske ideje za one koji trenutačno razvijaju film te platforma za upoznavanje sličnomišljenika i ostvarivanje nekih budućih suradnji.

 

Na prvom kružoku u petak 12.10. participirat ćemo u moderiranoj diskusiji oko razvojnih ideja filmova autora koji će svoju filmsku ideju predstaviti u obliku pitcha. Cilj je konstruktivna diskusija u kojoj članovi foruma komentiraju ili nude savjete i rješenja.Od čisto tehničkih detalja, pa do kreativnih prijedloga, ukazivanja na “jake” i “slabe” dojmove predstavljenog koncepta.

Pozivamo da uz sudjelovanje u prvom filmskom kružoku prijaviš i svoj razvojni film koji želiš isprobati među kolegama u nekom od idućih okupljanja.

Ideja filmskog kružoka bit će detaljnije predstavljena na prvom okupljanju, ali okvir je okupljanje aktivnih filmaša koji su spremni sudjelovati u filmaškom forumu kako bi zajedno s kolegama svojim glasom lakše pronalazili bolje načine realizacije filmskih ideja i bolja produkcijska rješenja u svrhu stvaranja snažnije nezavisne i beskompromisne filmaške klime.

U petak 12.10 nalazimo se u 19h u tajništvu KKZ-a. Dolazak potvrditi na ovaj mail.

Prijatelji