#Ostalo

Otvorene prijave za 50. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva!

-26/09/2018-

50. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva ove će godine biti održana od 23. do 25. studenog u Zagrebu. Domaćin je Kinoklub Zagreb koji ove godine slavi 90. rođendan.

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza je završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, a svake se godine održava u drugom gradu. Ove godine na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva ponovno  će se okupiti autori, teoretičari, predstavnici filmskih organizacija i ostali zaljubljenici u sedmu umjetnost koji će sa zanimanjem pratiti nova stremljenja u različitim žanrovima hrvatske filmske produkcije. 50. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva ove će godine biti održana od  23. do 25. studenog u Zagrebu u kinu Tuškanac.

Kinoklub Zagreb ove godine slavi 90 godina postojanja pa će tim povodom biti domaćin Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva. Tijekom Revije za javnost i polaznike bit će organizirana izložba koja će prezentirati bogatu povijest Kinokluba.

Svaki klub, skupina, student ili pojedinac na Reviju može prijaviti neograničen broj ostvarenja u sljedećim  kategorijama: igrani film, dokumentarni film, animirani film i eksperimentalni film.

Ostale informacije i uvjete prijave možete pronaći ovdje. Rok za prijavu filmova je do 15. listopada 2018., a prijaviti se možete na ovom linku.

Prijatelji