#Radionice

Počinje radionica Mala filmska forma

-15/05/2017-

Na radionici Mala filmska forma pruža ti se mogućnost da se kroz kombinaciju razrade pojedinačnih koncepata i konstruktivna predavanja mentora tvoja ideja konačno dobije priliku uobličiti u filmsku formu!

U sklopu radionice gledat će se i analizirati razni primjeri filmova kao motivacija za vlastiti rad, a kroz praktične zadatke ponovit ćeš svoje tehničko razumijevanje filma i u potpunosti se prepustiti samostalnom autorskom radu. Rod i žanr filmova su slobodan izbor, dok pridjev ‘mala’ iz naslova sugerira da se rade kratki filmovi.

Nakon 4 intenzivna mentorska termina i samostalnih snimanja, radionica početkom srpnja završava jednotjednim tečajem montaže u kojoj ćeš imati priliku usvojiti znanje za samostalno montiranje svojih radova.

Radionica je besplatna i namijenjena je članovima Kinoklubova koji su završili početničku radionicu tj. Filmsku školu. Također smo otvoreni i za zainteresirane koji nisu članovi Kinokluba (a to će tek postati), a barataju s osnovnim znanjem o filmu.

Svi potencijalni polaznici prijavljuju se dolaskom na uvodno predavanje radionice koje će se održati u ponedjeljak, 22. svibnja 2017. u 20 sati u projekcijskoj dvorani Kinokluba Zagreb. Filmsku ideju koja ti se muva po glavi sačuvaj za tu priliku!

Mentori radionice su Daria Blažević, Lana Kosovac i Bojan Mrđenović, a produkcijski uvjeti osigurani su od strane Kinokluba Zagreb.

Radionica će se u kontinuitetu održavati najmanje jednom tjedno po dva sata i tako do kraja lipnja, dok će se termini odrediti s mentorom, nakon što se organiziraju grupe od max. 7 polaznika.

Prijatelji