#Ostalo

Produžen natječaj za posao voditelja/ice Kinokluba Zagreb

-21/11/2019-

Produžuje se natječaj za posao voditelja/ice Kinokluba Zagreb. Prijave se primaju do petka, 29. studenoga 2019. u ponoć. 

Obveze voditelja/ice udruge:

Tražimo osobu koja:

Prednost pri prijavi mogu imati:

Što nudimo?

Sklapa se ugovor o radu na određeno vrijeme. Radi se puno radno vrijeme (40 sati tjedno). Mjesto rada je Kinoklub Zagreb (Trg žrtava fašizma 14, Zagreb). Planirani početak rada je siječanj 2020. godine. Predviđena je plaća od 8.400,00 kn (bruto 2).

Za prijavu je obvezno poslati životopis, motivacijsko pismo, pismo preporuke i riješen zadatak (tekst zadatka nalazi se niže). Kandidati su slobodni poslati i dodatnu dokumentaciju relevantnu za njihovo obrazovanje i/ili radno iskustvo, ali ona nije obvezna. Sve se prijave šalju isključivo digitalno na mail kkz@kkz.hr, s naslovom maila “Za radno mjesto voditelja/ice udruge - ime i prezime” do ponoći u petak, 29. studenoga 2019. godine.

Među kandidatima koji su zadovoljili formalne uvjete natječaja, natječajna će komisija odabrati one koji će ući u uži krug te biti pozvani na razgovor u naknadno utvrđenom terminu. Kandidati koji nisu odabrani za uži krug odnosno za radno mjesto bit će obaviješteni mailom.

ZADATAK: Napišite prijedlog godišnjeg financiranja aktivnosti Kinokluba Zagreb (do 1800 znakova). Ne očekujemo točne budžete već poznavanje izvora financiranja u Hrvatskoj i EU za udruge u AV sektoru, svijest o djelatnostima Kinokluba Zagreb te kreativno razmišljanje. 

Prijatelji