#Ostalo

Promotivni spotovi za Reviju u režiji Kinokluba Zagreb

-17/11/2018-

Promotivni spotovi naglašavaju rođendansko ozračje povodom proslave 50 godina Revije i 90 godina Kinokluba Zagreb. KKZ je utjelovio Bruno Košar, dok je ulogu Revije preuzela Danijela Trbović. U spotovima je korištena tradicionalna skladba Sretan rođendan i skladba Rođendan Vojka Vrućine. Autori videa su Dalija Dozet, Luka Matić i Sara Gregorić.

Zahvaljujemo se Vojku Vrućini i Croatiji recordsu na ustupanju skladbe i članovima KKZ-a koji su sudjelovali u snimanju: Dražen Žerjav, Tena Trstenjak, Filip Staničić, Neven Muretić, Tomislav Šoban, Bruno Košar, i ostatak vesele ekipe sa snimanja.

Vizualni identitet ovogodišnje Revije osmislio je grafički urednik KKZ-a Dario Dević.

Članovi ovogodišnjeg žirija su  redatelji Vladislav Knežević i Hana Jušić, montažer Hrvoje Mršić, filmolog Hrvoje Turković i glumica Sara Stanić. Žiriranje je javno, a održat će se u 25. studenog u 14 sati u Kinu Tuškanac.

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza je završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, a svake se godine održava u drugom gradu. Na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva okupljaju se autori, teoretičari, predstavnici filmskih organizacija i ostali zaljubljenici u sedmu umjetnost koji sa zanimanjem prate nova stremljenja u različitim žanrovima hrvatske filmske produkcije.  Kinoklub Zagreb ove godine slavi 90 godina postojanja pa je tim povodom domaćin Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva.

Prijatelji