#Radionice

Radionica 1440 @dd2017

-06/06/2017-

1440 je filmska radionica na kojoj će ograničeni broj polaznika u roku od 24 sata (1440 minuta) imati priliku na zadanu temu osmisliti, snimiti, montirati i prikazati svoj kratki film uz mentorstvo filmskog autora Zorka Sirotića i snimatelja Martina Šatovića.
 
Radionica počinje u četvrtak, 15.06. u 19 sati u prostorijama Kinokluba Zagreb, kada će odabranim polaznicima biti zadana filmska tema te pružena pomoć u izradi koncepta i operativnog plana. Naredno jutro u petak, 16.06. rezervirano je za snimanja, a poslijepodnevni sati za montažu. Rezultati radionice biti će prikazani u 19 sati u projekcijskoj dvorani KKZ-a, nakon čega će žiri filmskih stručnjaka najboljem filmu radionice dodijeliti nagradu.
 
Potencijalni polaznici trebaju poslati kratki životopis ili pismo namjere slobodnog tipa te kontakt broj na zorko.sirotic@gmail.com do ponedjeljka, 12.06. u ponoć.
 
Broj polaznika je ograničen, ali polaznici koji posjeduju vlastitu opremu za snimanje i samostalnu montažu mogu biti primljeni i van kvote.

Radionica je besplatna i otvorena za sve, a održava se u sklopu programa Festival Design District Zagreb 2017.

Prijatelji