#Radionice

Uvodno predavanje Filmske škole Kinokluba Zagreb

-20/09/2017-

Pozivamo sve zainteresirane na uvodno predavanje Filmske škole koje će se održati u četvrtak 05. listopada 2017. s početkom u 19.00 sati, u kino

dvorani KKZ-a.

Filmska škola Kinokluba Zagreb početnička je radionica scenarija, režije, snimanja i montaže. Polaznici se u Filmskoj školi upoznaju s osnovama režije, kamere, rasvjete i montaže, a podijeljeni u grupe, razvijaju ideje u scenarije i snimaju svoje kratkometražne filmske vježbe (jedna po grupi). Osnove režije i pisanja scenarija predaje redateljica Lana Kosovac, teorijski i praktični dio iz rasvjete i snimanja vodi snimatelj Almmir Fakić, snimanje zvuka predaje oblikovatelj zvuka Tihomir Vrbanec, dok montažu filmova mentorira montažerka Urša Vlahušić. Po položenom ispitu, polaznici postaju članovima Kinokluba Zagreb te mogu besplatno, neograničeno i slobodno koristiti filmsku opremu, prostor i montažu KKZ-a za svoje buduće filmove. Također, sve ostale napredne radionice KKZ–a (Mala filmska forma, Radionica (za)igranog filma i ostale) besplatne su za sve članove!

CIJENA i TERMINI ODRŽAVANJA

Cijena Filmske škole iznosi 800,00 kuna što je zapravo jednokratna (doživotna) članarina KKZ–a. Predavanja se odvijaju utorkom i četvrtkom u večernjim satima, a škola traje dva mjeseca. Ne postoji selekcijski postupak, a više informacija pružit ćemo na uvodnom predavanju.

INFO I PRIJAVE POLAZNIKA:
Lana Kosovac
kosovac.lana@gmail.com

Prijatelji