Doniraj i podrži rad Kinokluba Zagreb!

Ako imate volje i entuzijazma da se upustite u produkciju filma, minimalno što vam je potrebno za rad jest filmska kamera i kompjuter za montažu. Cijena takve osnovne opreme često je prva prepreka budućim autorima da se bezbrižno upuste u kreativni proces. Međutim, Kinoklub Zagreb već 93 godine omogućava svima zainteresiranim građanima besplatne alate za filmsku produkciju i pri tom garantira potpunu autorsku slobodu. Na taj način želimo potaknuti sve zainteresirane građane na prakticiranje jedne umjetnosti izvan financijskih relacija, te omogućiti osobni kreativni razvoj pojedinca.

S obzirom da KKZ ne djeluje s ciljem zarade od svog djelovanja, održavanje redovitog poslovanja i programa Kluba oslanja se na osiguranje financijskih sredstva iz različitih izvora (državne potpore, potpore jedinica lokalne i regionalne samouprave i dr.). Kako je takav oblik osiguranja potpora često vremenski ograničen i nestalan, Klub je odlučio uspostaviti sustav donacija od strane zainteresirane javnosti. Dokle god KKZ može neometano nastaviti svoje djelovanje, tada će svaki filmski entuzijast imati mjesto gdje će svoje filmske ideje moći realizirati bez ikakvih opstrukcija.

Zato vas pozivamo da donirate za besplatno bavljenje filmom!

Uplata putem trajnog naloga

Donator sa svojom bankom sklapa ugovor o postavljanju trajnog naloga kojim bi se KKZ-u na mjesečnoj razini uplaćivala donacija od 50,00 kn.

(Trošak ugovaranja usluge trajnog naloga varira od banke do banke no neke banke pružaju opciju besplatnog ugovaranja usluge putem e-bankarstva ili m-bankarstva)

Uplata na transakcijski račun KKZ-a pri Zagrebačkoj banci d.d. 

Podaci za uplatu:

Predloženi iznosi za uplatu: 10,00 eura, 20,00 eura, 30,00 eura.

Po uspostavi trajnog naloga/uplati donacije molimo Vas da ispunite sljedeći formular kako bi mogli prikupiti Vaše podatke i nastaviti Vas obavještavati o daljnjim akcijama Kinokluba Zagreb, načinu utroška prikupljenih sredstava te ostvarenim rezultatima

Podrži KKZ!

Ispunjavanjem Google formulara dajete svoje dopuštenje Kinoklubu Zagreb kao voditelju obrade osobnih podataka da prikuplja osobne podatke te postupa s njima sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka odnosno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih fizičkih i tehničko-sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Za bilo kakve dodatne upite oko doniranja Kinoklubu Zagreb, možete nas kontaktirati na adresu elektroničke pošte: donacije@kkz.hr.

Veselimo se Vašem aktivnom sudjelovanju u daljnjem radu Kinokluba Zagreb!

Prijatelji